Mode och skönhet för Skandinaviens bäst klädda kvinnor

STYLEBY är landets snyggaste modemediavarumärke som riktar sig till de allra mest modeintresserade kvinnorna (och de som konsumerar mest) i Skandinavien. STYLEBY koncentrerar sig helt på mode och skönhet och dess internationella prägel har gjort varumärket ryktbart långt utanför Sveriges gränser. Smart, snygg, inspirerande och oerhört trovärdig – det här är titeln för Skandinaviens bäst klädda kvinnor.

MAGASIN
STYLEBY

Upplaga: 27.700 (TS 2015)
Räckvidd: 45.000 (Orvesto 2015 helår)
Utkommer: 4 nr/år
Grundad: 2011
Kön: 90 % kvinnor, 10 % män
Hemvist: 59% storstad, 41% övriga landet
Hushållsinkomst: 602.000 kr/år

Lästid: 43 min
Lästillfällen: 2,1

ANNONSPRISER & UTGIVNING

All annonsinformation finns samlad i mediekit:
Mediekit STYLEBY

LÄMNA MATERIAL

Materialspecifikationer finns här. Leverera med User Name: annons och Password: bonnier.

STYLEBY+

Magasinet STYLEBY går även att läsa digitalt. Klicka här.

DIGITALT

STYLEBY.NU

STYLEBY.nu är en modern, snygg sajt med högkvalitativt innehåll precis som på samtliga av varumärkets plattformar. Stor vikt läggs vid att kvalitetssäkra den redaktionella miljön så att annonsörer och läsare ska känna sig trygga.

INSTAGRAM

@stylebymagazine förser redaktionen sina många följare med inspiration och tips. Här säljs även samarbeten med partners – både stilla och rörliga.

STYLEBY WEEKEND EDIT

Varannan fredag kommer vårt inspirerande och informativa nyhetsbrev med inspiration, erbjudanden och info till våra prenumeranter. Som annonsör hamnar du rakt in kundernas mailbox på ett inspirerande och trovärdig sätt.

WEBBSHOP

Erbjuder en spännande mix av kända varumärken till fördelaktiga priser.

 

ANDRA KANALER

STYLEBY BEAUTYPODD

Podcast dedikerad till initierat och inspirerande underhållning kring skönhet och mode med tonvikt på det förstnämnda. Underbar kanal om du vill nå skönhetsintresserade.

STYLEBY TRENDTALKS

STYLEBYs populära inspirationskvällar fortsätter under 2017. På scenen hålls föredrag, workshop, intervjuer och tävlingar och i foajén bjuder samarbetspartners gästerna till interaktion. Otroligt uppskattat event.

SHOPPINGKVÄLLAR

STYLEBYs läsare är högkonsumerande och oehört intresserade av mode och skönhet – köerna är långa till kassan under STYLEBYs shoppingkvällar som också kryddas med trendspaningar av STYLEBYs profiler.

STYLEBY BEAUTYBOX

En oerhört stor del av STYLEBYs läsare är high spenders i fråga om kosmetika. Vår Beautybox, ett erbjudande där du får testa produkter till ett bra pris, är en uppskattad tjänst bland de många läsare som slår till på en egen box.

KONTAKT

Vill du annonsera i STYLEBY eller söker du mer information? Här hittar du alla säljare eller maila oss via formuläret nedan.

13 + 6 =

Jonna Bergh

Jonna Bergh

chefredaktör

REDAKTIONEN

Jonna Bergh, chefredaktör
jonna@styleby.nu
08 736 53 00

Helena Gustafsson, marknadschef
helena.gustafsson@mag.bonnier.se
08 736 53 00

KUNDSERVICE

08 454 95 10
Öppet vardagar 8-18

Eller besök Kundservice

ADRESS

STYLEBY
105 44 Stockholm